TheMarbler kapat
Türkiye’nin önde gelen firması

Türkiye’nin önde gelen firması

Türkiye’de oldukça gelişmiş olan mermer sektöründe zirveye adım adım tırmanan The Marbler Inc., başarılı çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ülkemizin birçok bölgesinde çıkarılan kaliteli mermerleri işleyerek bunları ihraç eden The Marbler Inc., birçok ürün çeşidi ile Türkiye’nin önde gelen mermer firmalarından biri olarak adını duyurdu. Dünyanın yaklaşık olarak yüzde 40 gibi yüksek bir rakamla mermer rezervine sahip olan Türkiye’de birçok başarılı mermer firması da çalışmalarını yürütüyor. Bu firmalar arasında ihracat yapması ile bilinen ve sektörün önde gelen isimlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen The Marbler Inc., farklı tasarımlı mermerleri sayesinde müşterilerini de memnun ediyor. Evini ya da iş yerini sanatsal bir hale çevirmek isteyen herkesin mutlaka incelemesi gereken tarzda mermerler üreten firma, bunları farklı tasarımlarla müşterisine sunarak da beğeni kazanmaya devam ediyor.

null

DOĞALLIK SİZİNLE OLACAK

Modern makineler ve usta işçilikle birlikte üretilen ve zamanın çok ötesinde olan bu mermerler sayesinde konutlarınızı doğallıkla süsleyebileceksiniz. Alanında usta birçok isimle beraber çalışan The Marbler Inc., kaliteli malzeme, usta işçilik ve farklı tasarımlarla ön plana çıkmakta, müşterinin tüm ihtiyaç ve beğenilerine de hızlı bir şekilde cevap vermektedir.

Türkiye’nin mermer konusunda izlediği başarılı çalışmaları takip eden ve ülkemizin ismini yurtdışında da duyuran The Marbler Inc., kaliteli ürünleri ile yabancı müşterilerin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle Blue Jean, Emperador Light, Bursa Rosa, Onyx, Toros Black ve Alexander Grey gibi mermer çeşitleri ile göz dolduran firma, bu mermerleri ustalıkla işleyerek herkesin beğenisine sunuyor.

null

Yüzde 40’ı mermer rezervleri ile kaplı ülkemizin bu zenginliğini çok iyi değerlendiren firma, farklı tasarımı ve kaliteli işçiliği ile sektörde ön plana çıkmakta ve rakiplerini geride bırakmaktadır. Eğer sizde konutlarınızı geleceğin mimarisi ve kültürel zenginliğimiz ile taçlandırmak istiyorsanız, The Marbler Inc.’nin mermer çeşitlerine mutlaka göz atmalısınız. Kalitesi, tasarımı, farklılığı ve müşteri memnuniyetine dayalı çalışmaları ile rakiplerinin bir adım önüne geçen The Marbler Inc., sizi tasarım ve kalite konusunda memnun edecektir.