TheMarbler kapat
Projelerinize doğal katkı…

Projelerinize doğal katkı…

Doğal taş ve mermerlerin, hiçbir zaman için demode olmayan yapısı sayesinde yaratıcı mimari projeler ortaya konulmakta ve mekanlara harika bir hava katabilmektedir. Biz de The Marbler Inc. olarak birçok inşaat ve restorasyon firmasına bu güzelliği tedarik etmekte ve muhteşem tasarımların doğuşuna ön ayak olmaktayız.

null
null

Doğal taş ve mermerler ile gelen güzelliğe kimsenin karşı koyamaması sebebiyle, mekanlar genellikle bu ürünler kullanılarak tasarlanmaktadır. Ortama güçlü ve zarif bir hava katan taş ve mermerler sayesinde, ziyaretçiler etkilenmekte ve tasarımın ferahlığı sayesinde kendilerini rahat hissetmektirler. Özellikle kaliteli hammadde ve usta işçilik ile ortaya çıkarılan bu ürünler, hiçbir zaman eskimemesi nedeniyle, modernliğin de temsilcisi niteliğindedir.

null

FARKLI ALAN, FARKLI TASARIM

Doğal taşların birçok farklı alanda tasarım ürünü olarak kullanılması nedeniyle çalışmalarına hız kazandıran The Marbler Inc., birbirinden değişik birçok mimari tasarıma da katkı sunmaktadır. Estetik açıdan değişik imajların ortaya çıkmasını sağlayan doğal taşların birçok kullanım alanı da vardır. Bu zamana kadar Rixos, Country Life, Cyhna, Raffles Masa, Jeweler Box gibi birçok projeye katkı sağlayan firmamız, kaliteli olması nedeniyle tercih edilmektedir. Özellikle müşteri memnuniyeti anlayışına dayalı çalışmaları sayesinde satışın başında ve sonunda da desteğini esirgemeyen The Marbler Inc., uygun fiyatları ve ödeme koşulları sayesinde de sektörde önemli bir noktaya doğru ilerlemektedir. Kaliteli malzeme ve usta işçilik sayesinde; doğal taş sektöründe rakiplerini imza attığı projeler sayesinde de geçen The Marbler Inc., tedarik ettiği mermer ve taşlar ile firmaların başarılı tasarımları insanlara sunmasını sağlamaktadır. Taşların hem doğal hayata kattığı güzellikler hem de tasarım açısından şıklığını ürünlerine en iyi şekilde yansıtan The Marbler Inc.’nin, mermer, onyx ve travertenlerine hayran kalacaksınız. Hem sağlamlığı hem de renklerin muhteşem harmonisi eşliğinde, mimarı yapılara farklılık katan The Marbler Inc.’nin ürün kataloguna ve destek olduğu projelere bir göz atmalısınız.

null