TheMarbler kapat
Ender bulunan renk şöleni: Onyx

Ender bulunan renk şöleni: Onyx

Oluşması için milyonlarca yıl zaman geçmesi gereken ve dünyada oldukça ender bulunan Onyx Mermeri, The Marbler kalitesi ile ayağınıza geliyor. Sıcak ve soğuk su alanlarında ve fay hatlarının yakınlarında bulunan ve milyonlarca yıldan sonra meydana gelen Onyx, ışığı geçirmesi özelliği ile bilinmekte.

Dünyada oldukça ender bulunan bu mermer, saydam olmasından ötürü ışığın durumuna ve gelişine göre renk değiştirme özelliğine de sahip. Onyx Mermerler, kristalize bir yapıya ve saydamlığa sahip olmalarından ötürü diğer mermer türlerinden farklı bir yerde bulunmaktadırlar. Beyaz, yeşil, sarı ve kırmızı renkleri ile istediğiniz bir tasarıma ulaşmanızı sağlayan Onyx ile farklı bir tarzı yakalamanız da mümkün olmaktadır. Genellikle lüks oteller ve alışveriş merkezlerinde kullanılan bu mermer, güzelliği ile herkesi büyülemektedir.

null

IŞIĞIN OYUNUNU İZLEYİN

The Marbler da şık bir tasarım elde etmek isteyen müşterilerine sunduğu bu mermer çeşidi ile sektörde önemli bir yer edinmiş durumda. Pahalı ve ender bulunan bu mermerle, mekanlarınızı lüks bir hale getirebilir, sektörde adınızı duyurma şansını da elde edebilirsiniz. Her ziyaretçiyi yaptığı renk oyunları ile büyüleyen Onyx Mermer, genellikle otel gibi toplu kullanım alanlarında lobilerde, alışveriş merkezlerinde ve fuayelerde kullanılmaktadır. Görsel bir zenginlik istiyorsanız mutlaka incelemeniz gereken Onyx Mermer ile duvar kaplamaları, sütun kaplamaları, apartman girişleri, bar ve resepsiyon, tezgah, lavabo, pano, lobi ve şömineleri dizayn edebilirsiniz.

null

THE MARBLER İLE ŞIKLIĞI YAKALAYIN

The Marbler, sınırlı üretilen ve ışığı geçirmesi nedeniyle dekoratif amacıyla sıklıkla tercih edilen Onyx Mermer konusunda oldukça başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Genellikle ışıklandırılarak kullanılan bu mermer çeşidi mekanınıza farklı bir hava katarak sizleri ve ziyaretçilerinizi bir görsel şölenin kucağına bırakacak. Hem yurtiçi satışı hem de ihracatı ile Onyx Mermeri birçok kitleyle buluşturan The Marbler, uygun fiyatları ile de bütçenizi zorlamamaktadır. Ödeme koşullarında da size yardımcı olacak olan firma, kalite ve usta işçilik garantisi sayesinde Onyx Mermeri mekanınızda rahat bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır.