TheMarbler kapat
Alexander Grey...

THE MARBLER INC. 8 YILI AŞKIN MERMER İŞLEME TECRUBESİNİ, YATIRIM VE ÜRETİM AVANTAJLARINI SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZLE PAYLAŞMANIN HEYECANINI DUYAR.

-THE MARBLER INC. 6 ayrı ocak yatırımı ile ham madde, blok, plaka ve ebatlı üretimiyle tüm projeleriniz de çözüm ortağınızdır.

-THE MARBLER INC. Este üretim holü ile size ekonomik çözüm üretebilir.

-THE MARBLER INC. Uluslararası standartlardaki merkez fabrikamızla ve robotlu otomasyon üretim holü ile projelerinizde ekonomik kökten çözüm ortağınızdır.

-THE MARBLER INC. WATER jet yatırımı ile detaylı, kavisli, devel, oval, elips, hilal, yamuk, genli kesimlerle ekonomik proje ortağınızdır.

-THE MARBLER INC. CNC Yatırımı ile detaylı, kavisli, dairesel, devel, oval, elips, pirizma,3 boyut, geometrik işleme imkânı ile Tower, Palace, Tümel mekân, Bahçe kent, Devre mülk, Stüdyo, Anıt, Fabrika, Bina, Villa gibi tüm modern yapılarınız da kısa ve uzun vade de çözüm ortağınızdır.

null

THE MARBLER INC. FİRMASININ ALT MARKALI ÜRÜNÜ
ALEXSANDAR GREY
Kayacımız Bursa şehri Demirtaş makiliğinde çıkarılmaktadır. Ocak verimliliği yüksek olup metrajı yüksek işlerde de cevap verebilir.

Ürünümüzüm ral değerleri açık ve koyu gri arasındadır, bu da yapınızın dış cephe kaplamalarında tüm endüstriyel ürünlerle kolay uyuşmasını sağlar. Doğal yapısı ile yapınıza, çevreye, şehre, atmosfere ve insan yaşamına saygılı, estetik, şairane, kalıcı ve uzun ömürlü yaşam alanı sağlar.

Yapılarınızı inşa ederken harcadığınız ekonominizi, zamanınızı ve heyecanınızı korumanızı sağlar. Güven satılamaz satın alınamaz. Geçmişten günümüze, Günümüzden geleceğe. Tarihin sesiz tanığı mermer. Geçmiş uygarlıklardan günümüze tüm ihtişamı, zarafeti, yazıtları, sanatı, estetiği ile günümüzün çalışmalarını gelecek kuşaklara taşıyabileceğinin kanıtıdır, mermer.

Tamamen doğal mermerdir. Kristalize yapısı gün ışığına ve ortam koşullarına uyum sağlayarak farklı değer katar. Doğal rengi aydınlık zaman da havuz grisi, azalan ışıkta okyanus laciverti, geceleri gölge, beyaz kalsit damarı şimşek gibi, yapınıza doğal mimari desteği sağlar.

null

Orta kırık rengi çinko, titanyum, paslanmaz, altın sarısı, koyu kahveyle uygulamaları ile kolaylıkla Asimetrik Modern yapılarınıza, çağdaş, asil nefes kesen rasyonalist fonksiyonel yaşam alanı sağlar.

Geçmişten günümüze; günümüzden geleceğe THE MARBLER INC.6 AYRI HAMM MADE DESTEĞİYLE HERZAMAN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ.